dan pernah sekali tu aku berjalan dan dia terlanggar (dengan tangan batang aku ni…) sampaikan boss aku pun tahu yang aku ni memang kaki menyakat…

opis aku ni kekadangnya ada gak pegi karaoke ngan ramai-ramai…

Sexmelayu-5

tukar pakai short then datang opis balik lebih kurang kul 7 malam….

dia kena tunggu siap loading baru buleh balik…so aku buat macam biasa aje la….

aku lak macam biasa, perangai aku ni suka menyakat staf-staf aku… tapi dalam hati siapa tahu yang aku memang dok geramkan amoi ni….

kalau amoi cantik seksi cam ni mesti la ada balak nak sapu…

aku saja jer rapatkan batang aku kat celah bontot dia….

selalu ada orang saya tak boleh buat macam ni…” aku tenung mata dia tepat… die mengundur sampai ke dinding dan tak boleh nak mengundur lagi….

satu-satu butang baju dia aku bukak sampai kesemuanya sekali… nak kata wangi tak la sangat sebab dari pagi lagi dia kerja…

terus aku jilat-jilatkan puting dia yang menegang tu sambil jari aku mainkan puting yang sebelah lagi tu…..

teruss aku jilat kat celah dada dia yang masih berbalut dengan bra tu…

kira bau badan dia ni okay gak ler sebab aku boleh cium lagi…

Most people view computer programming as a tedious, specialized activity, accessible only to those with advanced technical training.