Kadang-kadang dia sesak nafas dan sakit dada waktu malam takde sapa dapat temankan. (aku sudah mula panas dan menggigil tapi kuatkan semangat).

" (Aku tak berupaya menyembunyikan muka geram, sakit hati, marah dan kecewa aku) Pn.

Chatting tentang sex-54Chatting tentang sex-25

Zaiton, "Mungkin Kota Bahru takde masalah melepaskan staff tu.." Aku, "Takde masalah? Sebabnya ada orang gunakan pengaruh orang lain untuk kepentingan sendiri.

Kota Bahru sedang kekurangan kakitangan, terutamanya Jurupulih Carakerja. Sekarang beban kerja isteri saya bertambah, terpaksa cover lebih kerja.

" Aku, "Berkenaan pertukaran isteri saya, Juru pulih Cara kerja dari Hospital Kota Bahru ke Hospital Putrajaya." Kerani, "Ohh..

Hamad dulu dan dia tak dapat buat apa-apa untuk tolong saya." Kerani pergi dan terus ke bilik Pn.

Seminggu lepas tu ada fax dari KKM ke bahgian Sumber Manusia menyatakan aduan saya sedang diberi perhatian." Aku tunjuk salinan fax tu).

Tanyalah semua staff Puan yang rajin buat kerja tu" Sambil memandang ke staff yang pasang telinga. Hamid meneruskan pompaannya membuatkan Pn Zaiton senak namun sedap.. Mereka berpeluh dengan banyaknya, nafas mereka berdua tercunggap-cunggap, batang zakar Hamid diselaputi oleh lendir air mani Pn zaiton dan Hamid masih merasakan kemutan kuat Pn Zaiton pada zakarnya.. Sedapp, Mid i kuarr," jerit Pn Zaiton mencapai klimaksnya sambil mengeluh dan menjerit-jerit sedangkan tubuhnya melintuk dan melentik kemudia kejang. I juga kuarr.." jerit Hamid lalu mengomol dan melumati bibir Pn Zaiton dan menghisap puting susu Pn Zaiton yang kecil keras menegang itu. Sederhana tapi payudara besar, muka bulat senyum lebar, buntut besar, bukanlah gemuk but presentable.. Sambil mengerling boleh tahan wanita ini conggak aku dalam 39thn. Dan bulan ni kami akan keluarkan surat." Aku, "Dulu pun sama jugak janji yang En.